De sectoren waarvoor wij processen optimaliseren

Ken je proces, optimaliseer het resultaat

Wij zijn actief in diverse sectoren. De diversiteit zorgt ervoor dat we in elke omgeving de best practices van een proces kunnen gebruiken. Benieuwd wat we in jouw sector doen? Hieronder een kleine greep uit de sectoren waar we recentelijk werkzaam voor zijn geweest:

Scale-ups

Laat je proces meegroeien met je bedrijf. Maak van je proces een unieke eigenschap die zowel intern als extern het verschil maakt. Onzichtbare processen begeleiden je bedrijf in werkplezier, beheersing/rapportage en innovatie!

Gemeenten & semi-overheidsinstanties

In het teken van de burger: dat is waar de processen voor moeten zorgen. Met sterke referentiemodellen kunnen we ervoor zorgen dat de processen op een efficiënte en effectieve (digitale) wijze de primaire taak ondersteunen.

Zorgsector

Process Masters werkt voor verschillende organisaties in de zorg. Wij denken mee in de primaire uitvoer van de processen én de ondersteunende diensten. De zorg is een complexe omgeving waarin de klantreis door ons in ieder proces als basis genomen wordt!

Onderwijs

Processen binnen het onderwijs worden op een natuurlijke wijze continu verbeterd. Wanneer je in controle bent van je proces, laat processen de basis vormen voor controle, automatisering en innovatie!

ICT en IV

De ICT en informatievoorziening zijn continu in ontwikkeling. Wij zorgen ervoor dat de ontwikkelingen op een beheersbare wijze in de organisatie geïmplementeerd worden. Beheers de projecten, wijzigingen en incidenten en zorg voor een voorspelbare uitvoering. Laat je gebruiker weten waar hij/zij aan toe is en lever een duidelijk resultaat!

Overheid

De overheid is een zeer gestructureerde omgeving. Wet- en regelgeving dwingen de verantwoording en een reproduceerbaar resultaat af. Juist in deze omgeving is de beheersing van processen essentieel om de primaire taak goed te kunnen vervullen!

Voor wie wij werken

Onze klanten

Hier een aantal klanten waarvoor wij werkzaam zijn.

Klaar voor de volgende stap?

Wij zorgen ervoor dat jij in control bent. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bel onze architect!