Sector specifiek

Leer van je eigen proces

Binnen het onderwijs is structuur, eenvoud en herkenbaarheid essentieel voor de uitvoering van de (maatschappelijke) verantwoordelijkheid. Processen binnen het onderwijs worden op een natuurlijke wijze continu verbeterd. Wanneer je in controle bent van je proces, vormen processen de basis voor automatisering en innovatie ten behoeve van het onderwijs!

Leer meer over het proces van morgen!

Binnen het onderwijs is innovatie essentieel. De processen zorgen ervoor dat er een hoge standaard geleverd kan worden. Rapporteren en acteren op de informatie zorgt ervoor dat er keuzes gemaakt kunnen worden in en rond het onderwijs. De data die hiervoor nodig is, wordt gecreëerd tijdens de uitvoer van een proces. Wanneer de processen beheerst zijn kan automatisering en innovatie sneller toegepast worden.

 

Innovatie, veranderingen en flexibiliteit zijn eigenschappen waar het onderwijs iedere dag mee om moet gaan. Het vaststellen van processen zou juist tegenstrijdig zijn, processen uitwerken voelt bureaucratisch, star en zorgt ervoor dat we niet snel kunnen veranderen. Dat is precies wat Process Masters niet wilt bereiken met procesmanagement! Processen moeten ruimte bieden voor innovatie op een beheersbare manier. Op een gecontroleerde manier veranderen, door middel van het verbeteren en innoveren op het gebied van processen!

“Binnen Kennisnet ondersteunen wij door mee te denken hoe de keten (processen) samenwerken”

– Kennisnet

Klaar voor de volgende stap?

Wij zorgen ervoor dat jij in control bent. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bel onze architect!