Sector specifiek

Zorg voor je proces!

De zorgsector draait om de zorg van een zorgbehoevende. De kwaliteit van de processen zijn essentieel voor het bieden van deze zorg. Wij kennen de sector, de belangen en de complexiteit. Door middel van slimme automatiseringen zorgen we er voor dat de processen efficiënt en effectief uitgevoerd kunnen worden.

Zorg voor je proces

Binnen de zorgsector, zijn de professionals niet bezig met de uitvoering van een proces, ze doen namelijk “gewoon” hun werk. Wij van Process Masters vinden het juist belangrijk dat de processen in een optimale, efficiënte en effectieve wijze zijn ingericht zodat het werk van de professionals altijd door kan gaan.

 

Het optimaliseren van processen binnen de zorg is nauwkeurig werk. De aanpak van het uitwerken, (verbeteren,) automatiseren en publiceren van de processen doen we met een aangepaste werkwijze zodat we aansluiten op de uitvoering en het absorptie vermogen van de organisatie. We gebruiken verandermanagement (technieken) om aansluiting te houden met medewerkers voor de uitvoering en managers voor het sturen.

“Binnen twee uur is er meer duidelijk geworden dan tijdens het jaar van voorbereiding!”

– Informatiemanager, GGD GHOR Nederland

Klaar voor de volgende stap?

Wij zorgen ervoor dat jij in control bent. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bel onze architect!