Wij zijn Process Masters: Maak het verschil met jouw proces

Onze visie is dat procesmanagement een bijdrage moet leveren aan de taken/verantwoordelijkheden van iedere medewerker. Ongeacht de rol, functie of het niveau. Wij zorgen ervoor dat de routekaart van jouw organisatie beschikbaar is én dat er een navigatie is om door de processen heen te gaan zodat je je doel effectief en efficiënt bereikt!

Vergroot impact, verklein risico's

Ons team van specialisten zorgt ervoor dat het beste uit jouw proces gehaald kan worden. We bepalen met de klant waar de knelpunten zitten en waar behoefte aan is. Door een gestructureerde aanpak maken we snel meters in het uitwerken en verbeteren van de processen.

 

We starten klein, zorgen eerst voor resultaat en gaan daarna stapsgewijs in dezelfde vorm verder. Ondertussen zijn de processen beschikbaar en up-to-date, zodat de organisatie zelf de focus kan houden op de eigen ontwikkeling.

Procesarchitectuur en procesmanagement gaan hand in hand. We vinden het belangrijk dat er in ieder ontwerp rekening gehouden wordt met de standaarden, referentiearchitecturen en best practices van de markt. Afhankelijk van het aantal domeinen wat uitgewerkt wordt bepalen we samen met de klant op welke manier procesarchitectuur een toegevoegde waarde heeft voor het project en voor het bedrijf.

Wilco Mol

COO

Yannicke Gudden

Proces analist/PMO

Meet

The team

Een klein team met specialisten. Ons team bestaat uit: procesarchitecten, procesanalisten, ondersteuners en programma- en projectmanagement. Alle functies werken samen en zijn een verlengde van elkaar. We werken met elkaar, voor elkaar en we leren van elkaar.

 

Wij zijn dé expert op het gebied van procesmanagement en dat doen we met elkaar als een team.

“In twee uur hebben jullie een plaatje gemaakt waar iemand meer dan een jaar mee heeft zitten worstelen!”

– Informatie manager, GGD GHOR Nederland
Voor wie wij werken

Onze klanten

Hier een kleine greep uit de klanten die wij helpen met de processen en de procesinrichting!

Wij zijn Process Masters

Process Masters optimaliseert, digitaliseert en automatiseert bedrijfsprocessen. Dit doen we door keuzeprocessen visueel te maken, transparant te rapporteren en inhoudelijk de medewerker alles te geven wat nodig is voor een effectieve uitvoering van zijn/haar verantwoordelijkheden.
 
De meeste zaken worden namelijk pas echt duidelijk als je het voor je ziet.

Maak een afspraak