De diensten die Process Masters aanbiedt

Digitaliseer, automatiseer en rapporteer over het proces

Process Masters is dé specialist in procesinrichtingen. Samen met de klant kijken we welke vorm en ontwikkeling het beste aansluit bij de organisatie. Wij werken met processpecialisten, procesanalisten en procesarchitecten. Wij kunnen jou helpen met:

klik op een van de diensten voor meer info!

Extern inhuren voor interne balans

Consultancy & detachering

Wij zijn dé specialist op het gebied van proces inrichtingen. Wij zorgen ervoor dat we vanuit het proces de ontwikkelingen bij een klant kunnen ondersteunen.Iedereen is een specialist in hun eigen vakgebied, zo ook de processpecialisten en architecten van Process Masters.

 

Werk met processpecialisten en zorg dat je medewerkers zich kunnen focussen op waar ze echt goed in zijn!

Process Masters kan jouw organisatie ondersteunen door middel van consultancy op specifieke vraagstukken of door middel van het detacheren van een specialist die bij jullie intern gaat meedraaien. Wij helpen jouw organisatie met de ervaring en best practices van andere opdrachten en gebruiken onze kennis en ervaring in onze ontwerpen!

 

Neem contact op

Stap in de wereld van process management

Academy

Zie je procesmanagement als een belangrijke ontwikkeling voor je organisatie en wil je hier je medewerkers in trainen? Hier kunnen we vanuit Process Masters in ondersteunen, door middel van een Proces Management Foundation training. In een paar dagen krijg je alle essentiële onderwerpen om zelf tot een goed ontwerp te komen.

 

Met de Proces Management Foundation training leer je processen te herkennen, arrangeren en op de juiste manier uit te werken tot een model.

De training neemt drie dagen in beslag. In een kleine groep zorgen wij ervoor dat iedere deelnemer de basis van procesmanagement kan toepassen in de eigen organisatie. Middels praktijkvoorbeelden, theorie en eigen casussen nemen we de deelnemers mee in het maken van een ontwerp en wat daarvoor nodig is. Met veel praktijkoefeningen zorgen we ervoor dat de theorie toepasbaar is en concreet wordt.

 

Neem contact op

Een verlengstuk van je organisatie

Proces Expertice Centrum

Wil je het liefst volledig ontzorgd worden? Ons Proces Expertise Centrum staat klaar op de momenten dat jullie het nodig hebben. We ondersteunen van A tot Z op het gebied van procesmanagement en procesarchitectuur. We werken als een externe afdeling van je eigen organisatie. We bepalen gezamenlijk de doelen, prioriteiten en kansen. Het Proces Expertise Centrum zorgt voor het up-to-date houden van ontwerpen, automatisering en rapportages.

 

Wil je blijven vertrouwen op je processen? De specialisten van Process Masters onderhouden, ontwikkelen, verbeteren en verzorgen dit.

Op basis van afgesproken intervallen controleren, ontwerpen en publiceren wij de processen van jouw organisatie. We zorgen ervoor dat de automatisering aansluit op de uitvoering van het proces. De automatisering ontwikkelt zeer snel, wij zorgen ervoor dat de processen mee ontwikkelen en we toetsen of de processen nog aansluiten bij de best practices van de markt.

 

Neem contact op

De sectoren waarvoor we veel werken

Klaar voor de volgende stap?

Wij zorgen ervoor dat jij in control bent. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bel onze architect!