Hoe Process Masters jou helpt uitdagingen op te lossen

Door slim je proces in te zetten innoveer je op het resultaat!

Wij helpen jou met het verbeteren, veranderen, beheersen, digitaliseren of automatiseren van je proces. Maak jouw verandering tastbaar door de processen te sturen! We bieden ook hulp bij:

Proces management

Procesmanagement is een concrete oplossing voor de beheersing van processen. Het vormt de basis waarop besluiten, verbeteringen, digitalisering en automatisering gestuurd worden. Procesmanagement legt concreet beleid vast en geeft richting aan de uitvoering van verantwoordelijkheden.

 

We gebruiken methodieken zoals; BPMN 2.0 & UPN

 

Vertel mij hier meer over

Proces analytics

Altijd al eens willen weten of het proces en de systemen hetzelfde verhaal vertellen? Proces analytics gebruikt inhoudelijke data vanuit de systemen en geeft vervolgens een uitwerking van het proces. Wanneer we dit spiegelen met een proces uitwerking weet je of de automatisering aansluit op het proces!

 

We gebruiken technieken zoals; process mining & process analytics

 

Vertel mij hier meer over

Proces academy

Wil je zelf processen uitwerken en ontwerpen creëren? Via de academy zorgen we voor de basis die nodig is om zelfstandig processen uit te werken, te verbeteren en te ontwerpen. Daarnaast heb je via de academy altijd een plek om op terug te vallen!

 

Vertel mij hier meer over

Proces architectuur

Proces architectuur zorgt voor een belangrijke en sterke basis voor het proces gestuurd werken. Proces architectuur zorgt voor een goede inrichting waarbij er rekening gehouden wordt met verschillende invalshoeken, kaders en (bedrijfs)doelstellingen.
 
We gebruiken methodieken zoals; TOGAF, Archimate, BPM CBOK

 

Vertel mij hier meer over

Uitdagingen

Tegen welke uitdagingen loop jij aan binnen je organisatie? Process Masters helpt je met het optimaliseren van bedrijfsprocessen, waaronder:

Duurzame inzetbaarheid

Groei bedrijf

Processen optimaliseren

Klaar voor de volgende stap?

Wij zorgen ervoor dat jij in control bent. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bel onze architect!