FindFactory

Hoe wij processen optimaliseren binnen FindFactory

Hoe Findfactory de groei op een procesmatige manier doorzet!

Gestructureerd groeien!

Findfactory groeit zo hard dat er op meerdere vlakken het bedrijf ondersteund ging worden in de professionalisering van de werkwijze. Het doel was om structuur te bieden voor het team en verbeteringen in het proces door te voeren zodat de kwaliteit en kwantiteit verbeterd werd. Door middel van verschillende interviews en een grote workshop zijn we tot een proces model gekomen wat richting gaf aan de ontwikkeling die Findfactory aan het doormaken was.

 

Het mooie bij Findfactory is de gedrevenheid om de nieuwe processen te implementeren. De processen zorgen voor de juiste gesprekken, ze zorgen voor een plek om op terug te vallen. De verantwoordelijkheden en afhankelijkheden zijn uitgebreid behandeld tijdens het project en heeft geholpen bij het verder professionaliseren van de dienstverlening. Zowel intern als extern zijn ze bewust van de keten die ze met elkaar vormen. Iedereen is even belangrijk in het proces en iedereen draagt bij aan het succes en de groei van Findfactory!

 

Ook je processen optimaliseren?

“Iedereen is belangrijk in de keten, iedereen draagt bij aan het succes”

– Findfactory

Klaar voor de volgende stap?

Wij zorgen ervoor dat jij in control bent. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bel onze architect!