HECHT

Hoe wij processen optimaliseren voor de HR afdeling van HECHT

Proces management als basis voor de automatisering van HR

Proces management als basis

HECHT is een combinatie van een 4tal organisaties die allen actief in de publieke gezondheid waren (GGD, GHOR, Zorghuis, RAV). Deze samenvoeging tot een organisatie zorgde er voor dat de processen ook geharmoniseerd moesten worden. Een combinatie van (verouderde) automatiseringsinrichting en de groei van personeel zorgde ervoor dat er meer noodzaak kwam om de processen beter uit te werken.

 

De processen vormen het hart van de HR afdeling, de automatisering, de verantwoordelijkheden en het beleid komt samen in de proces ontwerpen. Door inzicht en overzicht zorgen we ervoor dat processen de applicaties goed samenwerken. De ontwerpen vormen het vertrekpunt van gesprekken en nieuwe inleer trajecten. Door op een toegangkelijke manier de processen beschikbaar te stellen aan de afdelen kunnen de medewerkers terugvallen op processen én bijbehorende werkinstructies, templates en andere documenten die nodig zijn tijdens de uitvoering van de verantwoordelijkheid.

 

Ook je processen optimaliseren?

“Iedereen is belangrijk in de keten, iedereen draagt bij aan het succes”

– Findfactory

Klaar voor de volgende stap?

Wij zorgen ervoor dat jij in control bent. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bel onze architect!